Spaanse vlag Spaans in Brabant Spaanse vlag vulling

Spaans in Brabant verzorgt lessen Spaans voor beginners en gevorderden.


De lessen kunnen worden gegeven aan zowel beginners als gevorderden en hebben een persoonlijke benadering. Het gaat om kleine groepen tot 4 personen, óf om privélessen. De lessen worden in principe thuis bij de deelnemers gegeven (afhankelijk van hun woonplaats), maar andere locaties zijn uiteraard ook bespreekbaar. Lessen kunnen eventueel ook worden gegeven in onze eigen lesruimte.

Voor mensen die voor hun beroep snel de taal willen leren, bijvoorbeeld als zij in het buitenland gaan werken, kunnen er afspraken worden gemaakt over meer intensieve trainingen. Ook dan is er vaak behoefte aan maatwerk. Trainingen kunnen zowel binnen het bedrijf als op een overeen te komen andere locatie plaatsvinden. Spaanse lessen

Meer...
© 2009-2014 Spaans in Brabant

Lessen volgen in uw eigen tempo en waar u dat uitkomt.


De lessen kunnen aan ieders wens worden aangepast. Dat geldt in de eerste plaats voor het niveau; de één leert nu eenmaal wat sneller dan de ander, maar zeker ook wat de interesse van de cursist betreft. Ook kan het aantal uren les per sessie en het aantal sessies per maand variëren. Op die manier bieden wij een ieder die lessen die worden gewaardeerd en op die tijdstippen dat het u uitkomt.

Om zonder enige voorkennis van de Spaanse taal goed Spaans te kunnen leren spreken moet wel gedacht worden aan een periode van ongeveer 2 tot 3 jaar en die is uiteraard afhankelijk van de tijd die per maand wordt geïnvesteerd.

Gemiddeld is 2 uur les per week een goede richtlijn. In die tijd kunnen voldoende zaken van de voorgaande les worden herhaald, kunnen nieuwe onderwerpen worden behandeld en is er ook ruimte voor vragen, (voor)lees oefeningen en al spoedig een eerste korte conversatie in het Spaans.

Terug...