Spaanse vlag Spaans in Brabant Spaanse vlag vulling

Spaans in Brabant levert u een Spaanstalige docente.


Ik ben een van origine Spaanstalige, universitair opgeleide vrouw en woon al lange tijd in Nederland. Aangezien er in mijn omgeving veel interesse was om Spaans te leren, ben ik lessen gaan geven.

Ik heb reeds velen in mijn werk- en privésfeer succesvol geholpen bij het leren en/of verbeteren van hun kennis van de Spaanse taal. Spaans is mijn moedertaal en ik vind het leuk om mensen daarmee te helpen.

Ook mensen die voor hun werk (tijdelijk) naar Spaanstalige gebieden gaan heb ik vaak in korte tijd kunnen helpen aan een eerste basiskennis.

Lerares

Meer...
© 2009-2014 Spaans in Brabant

Spaans in Brabant geeft ook les aan huis; makkelijk thuis lessen volgen.


Zowel in Spanje als in Latijns-Amerika wordt Spaans als de officiële taal gebruikt. Spaans leren spreken voor uw werk of vakantie in Spanje of Zuid-Amerika is dus een goede investering. Alleen worden lessen vaak gegeven op tijdstippen wanneer het u niet goed uitkomt. Daarom voorzien wij ook in de mogelijkheid om de lessen bij u thuis te geven, op diverse tijdstippen en ook met een onregelmatige frequentie.

Een cursus Spaans is echt niet moeilijk ! Al na een paar lessen bent u in staat korte zinnetjes te formuleren en voor u het weet kunt u in het Spaans uw eten bestellen of de weg naar het postkantoor vragen. Uiteraard zal voor de behandeling van de gehele grammatica wel iets meer tijd nodig zijn, maar hoe meer u leert, hoe meer ik met u in het Spaans kan (en ga !) praten en hoe meer plezier u zult krijgen in het perfectioneren van uw Spaans. U zult zien dat dan ook de 'moeilijkere' onderwerpen van de cursus best mee gaan vallen.

Ik heb reeds velen succesvol geholpen bij het leren en/of verbeteren van hun kennis van de Spaanse taal en ook bij u gaat mij dat vast lukken.

Terug...